Nieuwsbrief

December 2020

Ik ben heel dankbaar in deze tijd waar we noodgedwongen afstand moeten houden en elkaar niet mogen aanraken, jullie dit wel te mogen geven.  Aanraking,  massage is zo belangrijk voor ons welbevinden. Het werkt pijnstillend, helend en door het aanmaken van oxytocine, ons knuffelhormoon, stress- en angstgevoelens verlagend. In deze corona tijd wellicht het juiste moment om jezelf te verwennen met een lichaamsmassage.

ACTIES

–  Anti Age Illuminating Pearl ampullen € 24,95. Een kuurbehandeling van 7 ampullen!

Voor een stralende en gladde huid. Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, versterkt barrièrefunctie van de huid, beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en voorkomt overmatige pigmentatie veroorzaakt door UV-stralen. Een prachtige ampullenkuur om je huid in korte tijd zichtbaar op te peppen.

–  Anti Age behandeling voor gestreste, droge huid met o.a. Illuminating Pearl ampul (aangebracht met rozenkwartsroller), ontspannende gezichts-, nek- en decolleté massage (deels met warme basaltstenen) en hand/armmassage tijdens Illuminating Pearl gelmasker.  Prijs 90 min behandeling € 80,–

Reinigen, modelleren wenkbrauwen, thermopeeling, dieptereiniging, Illuminating Pearl ampul in gemasseerd op de lymfebanen (zuiverend en afvoerend) met een rozenkwartsroller, ontspannende gezichts-, nek en decolleté massage, Illuminating Pearl gelmasker en hand/armmassage.

BESTSELLER IN DE SALON

– De luxe huidverzorgingslijn “Illuminating Pearl”

Deze prachtige, heerlijk ruikende lijn heeft een zeer effectieve samenstelling van parelproteine, krachtige peptiden en thermaal water. Deze ingrediënten zorgen voor een jeugdige uitstraling en bieden de huid een onmiddellijke en langdurige gladheid.  De elastine- en collageenproductie wordt geactiveerd, de barrièrefunctie  van de huid versterkt en vorming van onregelmatig pigment wordt tegengegaan.. Vooral voor de herfst en wintermaanden een mooie lijn daar het de gestreste, gedehydrateerde droge huid doet stralen. 

– 4 Beauty Elixirs voor thuisgebruik, die aansluiten bij de specifieke behoeftes van de huid. Prijs € 22,50

Een elixer heeft een hoge concentratie aan actieve ingrediënten. Dit zorgt voor een intensief effect. Dankzij de vloeibare en lichte textuur kunnen de actieve ingrediënten de diepere huidlagen bereiken. Het is een feit dat het per dag kan verschillen wat de huid nodig heeft. Of het nu om kalmeren, matteren, verstevigen of beschermen van de huid gaat. Met deze 4 beauty elixers kun je per dag inspelen op de specifieke behoefte van de huid. 


TIP


– 10% korting op een 5 of 10 behandelingenkaart voor een lichaamsmassage! ( 1 jaar geldig)

Zo houd je je lichaam gedurende een lange periode in goede conditie. 


 WEETJE


– Vanaf 6 december 2020 ligt het eindejaarspresentje voor je klaar in de salon.

Graag tot ziens in mijn salon.