Nieuwsbrief

November 2022

Het is nu echt herfst. Een periode waarbij we letterlijk en figuurlijk meer naar binnen keren. Tijd om je door mij te laten verwarmen met een massage en een intensieve oppepper van de huid!  De afgelopen maanden heb ik weer meerdere  cursussen en workshops gevolgd, zodat ik je nieuwe behandelmethodes/vakkundigheid kan aanbieden. 

TIP
Thuisverwenpakketjes om cadeau te doen aan je vrienden of geliefden tijdens de feestdagen. Prijs € 20,- 
Deze verwenpakketjes voor thuisgebruik, waarmee je jezelf een behandeling kunt geven,  heb ik tijdens de corona lockdown aangeboden en waren zo succesvol dat ik op verzoek van velen van jullie ze nog een keer wil aanbieden. Alleen te verkrijgen in de november en decembermaand.  Zo kun je ze met de feestdagen cadeau doen of voor jezelf vlak voor de feestdagen gebruiken. Graag van tevoren doorgeven via de app zodat ik deze voortijdig voor je kan samenstellen.

Nieuw in de salon
Deep tissue massage, 60 min € 50,-, 75 min € 62,50
Deze massagevorm is voor diegene die het heerlijk vinden om een stevige massage te ondergaan.  Het is een krachtige massage, waarbij de aandacht vooral naar de spieren gaat. Bovendien heeft het uitwerking op het bindweefsel rondom de spieren.  In het najaar heb ik een cursus gevolgd waarbij ik deze technieken heb geleerd en toepas in mijn massages.

Acties
– Anti-age behandeling inclusief fruitzuurpeeling 30% met retinol (vitamine A),  90 min € 85,-. Inclusief het AHA/BHA serum voor thuisgebruik € 107,–
Deze behandeling bestaat uit het reinigen, epileren/harsen van de wenkbrauwen, fruitzuurpeeling met retinol, dieptereiniging, 20 minuten massage van gezicht/ hals/decolleté en nek met een regenererende crème, anti age vliesmasker ingemasserd met rozenkwartsstenen en hoofdhuidmassage. Voor een langdurig mooi resulaat adviseer ik voor thuisgebruik het AHA/BHA acid serum zie product in spotlight.
 

 – Exclusieve micro-needling kuurbehandeling met fruitzuren.
Prijs € 550,- (6x) inclusief het thuisbehandelingspakket met vitamine C concentraat 15% , hyalurongel concentraat en anti age serum.
Deze effectieve pijnloze kuurbehandeling van 6x een uur wordt om de 2 weken uitgevoerd met een roller met zeer fijne naaldjes om de opperhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt. Tijdens de behandeling werk ik met hoogwaardige producten van de medische lijn van Biodroga en activeer ik de opname van vitamine C concentraat en hyaluronzuur 10% de huid in. Voorafgaand aan de microneedling werk ik met een fruitzuurpeeling van 20 tot 50%. Afsluitend masseer ik een vliesmasker in met rozenkwartsstenen en laat je genieten van een ontspannende voet/nekmassage. 

 – Een eenmalige Micro needling behandeling met fruitzuren ter kennismaking. Prijs € 125.
Deze eenmalige behandeling is voor diegene die deze methode een keer willen ervaren en eventueel een kuurbehandeling overweegt. Indien je enthousiast bent en een nog mooier resultaat wilt bereiken en voor de kuur wilt gaan, dan zal ik deze behandeling verrekenen met de actieprijs van de kuurbehandeling. 

Product in de spotlight
Beauty elixer  smoothing 10% AHA + 1% BHA acid serum van 15 ml.
Prijs € 24,50,-. Bij een anti age behandeling inclusief fruitzuur € 22,- ( zie actie).
Dit effectieve product met AHA-zuur (melk/glycolzuur) maakt dode huidcellen los, zorgt voor een gladdere oppervlaktestructuur, ondersteunt de zelfhuidvernieuwing en zorgt voor een gelijkmatige uitstraling van de huid. Dit prachtige serum dien je voor het slapengaan, 3x in de week aan te brengen, waarna je met een stralende, zachte huid wakker wordt`.

WEETJE
Vanaf heden ligt het eindejaarspresentje voor je klaar in de salon. Met dit presentje bied ik je een lichtpuntje in deze donkere dagen.

Graag tot ziens in mijn salon.