Nieuwsbrief

Oktober 2019

Het is nu dan echt herfst. Bij het maken van deze nieuwsbrief hoor ik de wind en regen tegen de ramen slaan. Na een lange mooie zomer met veel buiten zijn zullen we nu meer binnenshuis vertoeven. Tijd om ons gezicht weer extra te verzorgen en een bezoekje te brengen aan mijn salon. Na een periode van veel zon op de huid en nu de kachel weer volop aanstaat, heeft onze gezichtshuid veel te verduren. In de salon heb ik prachtige behandelingen om de huid op te peppen. Wellicht nu ook het juiste moment om weer is te genieten van een lichaamsmassage al dan niet uitgevoerd met warme basalt stenen (hotstones). Wist je dat bij het masseren o.a. het gelukshormoon oxytocine en het pijnstillingshormoon endorfine vrijkomen!

 

ACTIES

 

–  Anti Age Illuminating Pearl ampullen € 24,95. Een kuurbehandeling van 7 ampullen!

Voor een stralende en gladde huid. Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, versterkt barrièrefunctie van de huid, beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en voorkomt overmatige pigmentatie veroorzaakt door UV-stralen. Een prachtige ampullenkuur om je huid in korte tijd zichtbaar op te peppen.

 

 

–  Anti Age behandeling voor gestreste, droge huid met o.a. Illuminating Pearl ampul (aangebracht met rozenkwartsroller), ontspannende gezichts-, nek- en decolleté massage (deels met warme basaltstenen) en hand/armmassage tijdens Illuminating Pearl gelmasker.  Prijs 90 min behandeling € 80,–

Reinigen, modelleren wenkbrauwen, thermopeeling, dieptereiniging, Illuminating Pearl ampul in gemasseerd op de lymfebanen (zuiverend en afvoerend) met een rozenkwartsroller, ontspannende gezichts-, nek en decolleté massage, Illuminating Pearl gelmasker en hand/armmassage.

 

 

 

NIEUW IN DE SALON

 

– De luxe huidverzorgingslijn “Illuminating Pearl”

Deze prachtige, heerlijk ruikende lijn heeft een zeer effectieve samenstelling van parelproteine, krachtige peptiden en thermaal water. Deze ingrediënten zorgen voor een jeugdige uitstraling en bieden de huid een onmiddellijke en langdurige gladheid.  De elastine- en collageenproductie wordt geactiveerd, de barrièrefunctie  van de huid versterkt en vorming van onregelmatig pigment wordt tegengegaan.. Vooral voor de herfst en wintermaanden een mooie lijn daar het de gestreste, gedehydrateerde droge huid doet stralen. 

 

 

 

– 4 Beauty Elixirs voor thuisgebruik, die aansluiten bij de specifieke behoeftes van de huid. Prijs € 22,50

Een elixer heeft een hoge concentratie aan actieve ingrediënten. Dit zorgt voor een intensief effect. Dankzij de vloeibare en lichte textuur kunnen de actieve ingrediënten de diepere huidlagen bereiken. Het is een feit dat het per dag kan verschillen wat de huid nodig heeft. Of het nu om kalmeren, matteren, verstevigen of beschermen van de huid gaat. Met deze 4 beauty elixers kun je per dag inspelen op de specifieke behoefte van de huid. 


 

TIP


– 10% korting op een 5 of 10 behandelingenkaart voor een lichaamsmassage! ( 1 jaar geldig)

Zo houd je je lichaam gedurende een lange periode in goede conditie. 

 


 WEETJE


– Vanaf 6 december 2019 ligt het eindejaarspresentje voor je klaar in de salon.

 

 

Graag tot ziens in mijn salon.