Marjolijn Pauli

Ik ben 25 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds juni 2008 werkzaam in mijn schoonheidssalon massagepraktijk “Marjeau”. Marjeau is een samenvoeging van mijn naam Marjolijn en eau (water) daar mijn salon aan het water ligt en ik met producten werk verkregen uit het thermale water van Baden Baden.

Mijn passie voor het vak is ontstaan toen ik 20 jaar geleden een heel onrustige probleemhuid kreeg en bij de schoonheidsspecialiste terecht kwam. Daar ontdekte ik hoe belangrijk de regelmatige bezoekjes waren en zag wat het deskundige advies met betrekking tot product gebruik voor mijn huid betekende. Nu in de praktijk merk ik hoe fijn het is om klanten gericht te kunnen adviseren en helpen waardoor er mooie resultaten van de huid behaald kunnen worden.

In 2013 heb ik een cursus dermatologie gevolgd,  gegeven door dermatologen uit heel Nederland. Hierdoor ben ik in staat om nog beter huidproblemen te analyseren met betrekking tot rosacea, acne en huidkanker. Door het regelmatig volgen van cursussen over mijn productlijn Sans Soucis blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche en kan hierop inspelen door steeds weer vernieuwende producten en behandelingen in mijn salon aan te bieden.

Vanaf 2014 ben ik me tevens gaan specialiseren in verschillende massagevormen zoals cosmetische bindweefselmassage en cupping massage. Masseren is altijd al een passie van mij geweest en doordat ik in mijn praktijk veel mensen ontmoet en behandel, ben ik me nog meer bewust geworden hoe belangrijk aanraking is. Vooral in deze drukke maatschappij waar de lat hoog wordt gelegd en het leven in het teken staat van presteren zie ik veel mensen met lichamelijk en psychische klachten.

Met masseren kun je zoveel bereiken voor lichaam en geest. Daarom heb ik in 2016 een opleiding voor holistisch masseuse afgerond,  waardoor ik opgeleid ben om zowel klassieke als haptische massages uit te voeren. Daarnaast heb ik een cursus voetreflexologie en breusser massage gevolgd en de dorn methode waarbij, scheefstand bekken en wervelkolom op een zachte manier kunnen worden gecorrigeerd.

Door de grote diversiteit aan opleidingen en cursussen ben ik goed in staat een behandeling op maat voor jou samen te stellen. Op de website kun je uitgebreid lezen wat deze massages inhouden en wat je hierbij  kunt verwachten.

In de toekomst zal ik me blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen. Graag ontmoet ik je in mijn salon/praktijk, zodat ik ook jou een geniet- en rustmoment kan aanbieden.